4

ΚΑΡΔΙΑΚΗ αρρυθμια . Όταν η καρδιά δεν “ακολουθεί” το ρυθμό.

R | καρδιακή αρρυθμία είναι μια κατάσταση στην οποία r | καρδιά χτυπ πολύ γρήγορα ( ταχυκαρδία ) πολύ αργά ( βραδυκαρδία ) ακανόνιστα ( αρρυθμία Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που προκαλούν την αρρυθμία ¼ κόμβος sinusal (δηλαδή εκείνη r | περιοχή της καρδιάς À partir de την οποία μέρος ενός ρεύματος ρεύματος που συστέλλει την καρδιά) δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει τους καρδιακούς παλμούς επαρκείς.

Μέχρι το 90% των καναδικών ενηλίκων θα βιώσουν υπέρταση στη διάρκεια της ζωής τους. Voir aussi οντας υψηλή αρτηριακή πίεση αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικού επεισοδίου.

Ο ρυθμός των κόλπων γίνεται ανώμαλος

Άλλες περιοχές αναλαμβάνουν την ίδια λειτουργία με τον κινεζικό κόμβο.

Voir plus de commentaires
Voir plus Όταν εξετάζει, η καρδιά δεν μπορεί να αντλήσει ο ασθενής πεθαίνει σε σύντομο χρονικό διάστ.

Οι αιτίες

Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό. Αρρυθμία Αργότερα Άλλοι Αναπτύσσουν στην κατανάλωση καπνού , αλκοόλ , καφεΐνης , ναρκωτικών Þ στη λήψη ορισμένων αργότερα τύπων φαρμάκων . Ακόμη και οι ασθένειες της καρδιάς μπορεί να προκαλέσουν αρρυθμία.

Plus d’informations   http://anogirestaurant.gr/ καρδιακη-αρρυθμι … ν-η-καρδιά-δεν-α / Ορισμένες κλινικές καταστάσεις , όπως η δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, μπορουδν επίση σμραυδν επίσηρ

Τα συμπτώματα

Όταν ο ρυθμός της καρδιάς γίνονται ακανόνιστες το θέμα ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα επίπεδο στο στήθος : αίσθημα παλμών , μαχαιρώματος πόνο , ταχυπαλμία , κουνώντας Þ αίσθημα ως εάν r | καρδιά Aucun χτυπάει . Σε αρρυθμίες πιο σοβαρές, οι άνθρωποι που αισθάνονται λιποθυμία ή έχουν ζάλη .

Πολύ Σημαντικό Να Είναι γνωρίζετε πώς να ελέγχετε τον παλμό MentauxTroubles : με το δείκτη και το μέσο του χεριού δεξιά , μετρήστε πόσα παλμούς μπορούν να αισθανθούν τον παλμό αριστερά σε 15 δευτερόλεπτα. Πολλαπλασιάστε αυτόν τον αριθμό με 4 και πάρτε τον καρδιακό ρυθμό σας ανά λεπτό.

Οι διαφορετικοί τύποι αρρυθμιών

Το μεγαλύτερο μέρος της αρρυθμίας είναι επικίνδυνο Aucun , αλλά αν αισθανθήκατε παθολογική καρδιακή παλμό και νομίζετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε την αρρυθμία , τότε θα πρέπει να το επισκεφθείτε γιατρός, επειδή σε σπάνιες περιπτώσεις r | αρρυθμία μπορεί επίσης να είναι θανατηφόρα .

Μια ακανόνιστη καρδιά που χτυπάει μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ικανότητα της καρδιάς να αντλεί αρκετό αίμα , την κάτι που επηρεάζει πίεση του αίματος . Σε ορισμένες περιπτώσεις, η πίεση του αίματος ενδέχεται να μην επηρεάζεται, αλλά το αίμα μπορεί να μην αντλείται πλήρως με κάθε ρυθμό : καθορίσει τι μπορεί να τον σχηματισμό θρόμβων αίματος.

Voir plus Voir aussi

Διάγνωση

Η καρδιακή αρρυθμία διαγιγνώσκεται με ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ). Ωστόσο, ορισμένες μορφές δεν εμφανίζονται με σταθερότητα και κατά τη διάρκεια του ΗΚΓ ενδέχεται να μην ανιχνευθεί τίποτα μη φυσιολογικό : αυτήν την περίπτωση σε επαναλαμβάνεται r | παρακολούθηση του Holter όπου το ΗΚΓ καταγράφεται σε διάστημα 24 ωρών.

Εάν η αρρυθμία παρουσιάζεται περιοδικά, ασθενής μπορεί να ¼ φορά συσκευή εγγραφής συσκευής : όταν ο ασθενής αισθάνεται την αρρυθμία, ενεργοποιεί τη συσκευή για την καταγραφή ΗΚΓ. Οι καταγεγραμμένες πληροφορίες μεταδίδονται στη συνέχεια στο κεντρικό νοσοκομείο που αναλύει. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον ασθενή να κάνει δραστηριότητες φυσικής κατά τη διάρκεια του ΗΚΓ.

Στην πραγματικότητα είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τι προκαλεί την αρρυθμία , ακριβώς για αυτό θα ελέγχετε την καρδιά, το αίμα πίεσης, το σάκχαρο στο αίμα, τα επίπεδα των ορμονών του θυρεοειδούς. Καρδιολόγος μπορεί επίσης ¼ μία να πραγματοποιήσει ηλεκτροφυσιολογία μελέτης , διαδικασία που πραγματοποιείται μέσω ενός καθετήρα, που εισάγεται γενικά μέσω ενός αγγείου αίματος ενός βραχίονα ή ενός ποδιού , προκειμένου να φτάσει στην καρδιά.

Η θεραπεία

Αρρυθμία που μπορείτε r | να θεραπεύσετε χειρουργικά , με έναν τρόπο τελικά μέσω ορισμένων διαδικασιών: το ηλεκτρικό καρδιομετατροπής , μέσω κάποιου “ηλεκτρικού σοκ” μπορείτε να “επαναφέρετε” τον καρδιακό ρυθμό. αφαίρεση , η οποία συνίσταται στην εξάλειψη αυτών των ανώμαλων ηλεκτρικών κυκλωμάτων που είναι υπεύθυνα για την αρρυθμία μέσω της εισαγωγής ενός καθετήρα που από ένα αγγείο στο πόδι ή το χέρι φτάνει στην καρδιά απευθείας στο σημείο από το οποίο ξεκινούν οι προαναφερθείσες ηλεκτρικές ανωμαλίες .

Ε περιπτώσεις στις οποίες, αντίθετα, ο ρυθμός της καρδιάς είναι πολύ αργός, μπορεί να εμαφυτευττί βμεμαυτεηότί βμεμαετεηίτί . Από την άλλη πλευρά, όταν ο καρδιακός ρυθμός είναι πολύ γρήγορος, να εμφυτευθεί ένας μπορεί απινιδωτής , δηλαδή μια συσκευή που μπορεί να προειδοποιήσει όταν ¼ ρυθμός υπερβεί ένα ορισμένο κατώφλι και στέλνει ηλεκτρικό σοκ στην καρδιά για να επιστρέψει τον ρυθμό σε εντός των κανονικών ορίων ¼ Voir plus

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *