Νόστιμα ελληνικά εστιατόρια

restaurant

Είναι πάντα αναμένεται ότι το καλοκαίρι του, θα είναι μια τρελή και, επίσης, μια αξέχαστη και επίσης με αξέχαστες λεπτά, καθώς και η κανονική περιπέτειες του καλοκαιριού. Που στη ζωή του σίγουρα θα σας κάνει συνεχώς θα των εκκρεμών νέων. Όταν παίρνετε ένα ταξίδι , πολλοί νομίζουν ότι οι σύλλογοι θα πρέπει να εμφανίζονται, το οποίο κοκτέιλ θα το δοκιμάσω. Παρ ‘ όλα αυτά μετά σεις βραδιές, καθώς και πιάσει το χρώμα όλοι μας χρειαζόμαστε ένα καλό και νόστιμο γεύμα.

Παρακάτω είναι που τραπεζαρία εγκαταστάσεις, αν αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να προσδιορίσετε να της θα πρέπει να επισκεφθείτε τους, καθώς και την προσπάθεια τους νόστιμο, καθώς και τροφίμων.

Πάνος

greek

Αυτή η εγκατάσταση τραπεζαρία καλύτερο διατηρεί το πνεύμα της aac, μια πόλη που ζει 24 ώρες, καθώς είναι η μόνη πόλη με τέτοιο ρυθμό σε αυτό το νησί. Παρακάτω θα βρείτε καλό φαγητό στις πιο προσιτές τιμές. Τα μέλη του προσωπικού είναι επίσης το είδος και το περιβάλλον τάσεις. Πόσο μεγάλη είναι αυτή η εγκατάσταση τραπεζαρία αποδείξουν την σταθερή ομάδα των επισκεπτών που επισκέπτονται αυτή η εγκατάσταση τραπεζαρία, καθημερινά.

Το μόνο λάθος της αυτή η εγκατάσταση τραπεζαρία είναι ότι, όταν θα νιώσετε ακριβώς πώς να το της την οικογένεια, ακόμη και αν το εξυπηρέτηση και η φιλική προσέγγιση από το σύνολο του προσωπικού.

Φαγητό: το ελληνικό φαγητό, μπάρμπεκιου, μεσογειακό φαγητό.

Καλαμάκι

mediterranean

Μεγάλη θέση για να καταναλώνουν, αν σας ενδιαφέρει, καθώς και το κόστος για τα τρόφιμα και επίσης να θέλετε ακόμα περισσότερα χρήματα για να επενδύσουν σε , αν μια φορά περισσότερο μπάσο από το βράδυ σίγουρα θα θέλετε να πειραματιστείτε με ένα εξαιρετικό burger. Το φαγητό είναι φρέσκο , το κόστος είναι προσιτό και, επίσης, η υπηρεσία αξιοσημείωτη.

Υπηρετούν το πολύ καλύτερο και για 2 ευρώ μπάσο, δεδομένου ότι είναι επισκέπτες του μια Βαλκανική Ανεμιστήρα.
Επιπλέον, αν είναι αρκετά μεγάλη, το ελληνικό φαγητό, μπορείτε να δοκιμάσετε και την απόλαυση στο αγγλικά πίτες και . Ο ιδιοκτήτης είναι πραγματικά ένα εξαιρετικά μεγάλο είδος, είναι πάντα κάτι από το γούστο σας και τι δεν είναι στην επιλογή τροφίμων από αυτό το εστιατόριο.

ΠΑΡΑΘΑΛΆΣΣΙΟ ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΉ (ΛΑΓΑΝΆ)

ΈΝΑ ΆΛΛΟ ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΒΛΈΜΜΑ ΣΤΟ ΙΟΝΤΙΖΟΥΣΏΝ ΘΆΛΑΣΣΑ. Να ΕΚΤΙΜΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΉ ΤΡΟΦΊΜΩΝ, ΕΥΓΕΝΙΚΉ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ τους, ΕΝΏ ΤΑ ΚΎΜΑΤΑ ΑΚΟΎΣΕΤΕ ΈΝΑ ΔΙΆΛΕΙΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΉ. ΑΝ Η ΘΆΛΑΣΣΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΚΕΤΆ ΓΙΑ ΛΊΓΑ ΜΈΤΡΑ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΌ.

feta


ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΊΑ, ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΗΤΌ. ΕΝΔΕΧΟΜΈΝΩΣ ΕΔΏ ΤΟ ΦΑΓΗΤΌ ΛΊΓΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ, ΑΛΛΆ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΚΆΘΕ ΛΕΠΤΌ ΕΊΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΈΣ ΌΤΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΊΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΈ ΘΑΛΑΣΣΙΝΏΝ.
ΦΑΓΗΤΌ: ΕΛΛΗΝΙΚΉ/ ΘΑΛΑΣΣΙΝΆ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΉ ΚΟΥΖΊΝΑ.
ΠΕΡΙΟΧΉ: ΠΑΡΑΛΊΑ ΛΑΓΑΝΆ, 291 00, ZAKINTOS, GRČKA;.

SIZZLEBANG ΣΧΆΡΑ ΑΠΌ GYORS (ΛΑΓΑΝΆ)

gyros

Ένα ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ πολύ ΑΠΌ το να ΕΛΈΓΧΕΙ ΈΞΩ την ΠΡΏΤΗ ΜΑΤΙΆ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΉ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΊΑ, ΤΟ ΦΑΓΗΤΌ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΈΡΕΤΑΙ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΆ. Η ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΩΝ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΕΣ, Καθώς ΕΊΝΑΙ η ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΓΟΎΣΤΟ. ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΈΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΥΖΊΝΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *